Making me glorious

Vill börja dagens inlägg med en låt ;

http://www.youtube.com/watch?v=Ub0mIOoI66Q



FYFAN så tungt. Sjukt mycket känslor. Låten påverkar minst sagt. Lyssna .. 



Nu till något roligare. Imorgon är det fiskedags, hela min stolthet och lite till står på spel. Eftersom min snutt inte tror jag kan få fisk (hmpf) och snutts mamma Marlene är på mig om gäddorna, abborrarna och gösarna som hon aldrig får så bryter jag ihop och blir erimit om jag inte får något imorgon! Detta kan altså vara det sista ni hör av mig, såvida ni inte hittar mitt erimithem på Ramunderberget (nära utkikstornet). Jag ska lära mig allt från oskar så jag kan överleva på lavgröt och grillade paddor.


På Onsdag ska jag börja träna igen x)) Eftersom jag har så sjuuukt lite att göra om dagarna kan jag ju passa på att träna. Bli lite stimluerad och kunna lägga mig med ett riktigt gott samvete ! Pappsen ska tydligen börja han också :). Så jag har ju en träningskompis ! 


Nu är klockan 01.00 och jag sover inte. Måste verkligen få ett jobb snart innan jag blir helt cp i huvudet av det här. 


Den 28e så har jag varit lyckligast i världen i 5 månader också :).



PUSS




And she shines just like a star

Då var det dags igen, ett nytt blogginlägg föds! 


Jag måste ta tag i mitt liv och börja blogg ordentligt igen, såhär kan man ju inte hålla på.. Jag är ju som en periodare fast med bloggen istället för alkohol. 

Vad sker då i mitt lilla liv då? 

Jag är inskriven på arbetsförmedlingen och letar jobb. Jag är i desperat behov av ett jobb faktiskt, eller av pengar snarare. Snart börjar skolan igen för vissa och då MÅSTE jag bara ha ett jobb, jag kommer bli tokig annars.

Jag och min älskade snuttis har varit tillsammans i 4 månader också. Jag har också försökt lära Alice att dansa vals. Vilket ledde till gapskratt då Alice måste titta ner på sina fötter och ha tungen rätt i munnen så att säga ;). Det såg sjukt kul ut :) Det var sjukt kul! Jag har alltid kul med Alice! Tjohoo vad jag älskar henne :). 

En avundsjuk blick till alla som fick se U2 idag också .. MORRGRAWLMORR! Universums bästa band genom tiderna ;D

NEJ NI :D Imorgon ska jag ju fiska, och då vill man inte vara fisk. Så nu ska jag gå och sussilussa. Får skriva ett längre inlägg någon annan kväll. 


Puss ! 

RSS 2.0