I just want you to know who I am

Denna måndag blev en minst sagt udda måndag! Jag skulle till Norrköping med min käre bror Pierre. Han hämtar upp mig klockan 9 (japp, jag skolkade) och vi åker in mot norrköping. Vi åker förbi stan, förbi maxi och förbi hela Norrköping. Jag fattar verkligen INGET. Jag känner mig dum och fråga var vi ska eftersom jag tänkte att han kanske hade ett ärende någonstans innan eller så. Tillslut säger han ; " Just ja, vi åker till Stockholm istället". Sagt som gjort så begav vi oss mot huvudstaden.  Det var en minst sagt behövlig resa jag gjorde idag. 


På lite under 2 timmar har vi totalt sprängt, mördat, styckat och kastat snöbollar på min budget. Så snälla pappa och Pierre gav mig 700 kr extra utöver det dom redan gett mig i 19 års present. Galet snällt och jag fick med mig massa fina kläder!!

Vägen hem hade jag planerat som en sovstund. Pierre hade andra planer och sätter på gamla godingar, skruvar upp volymen jättemånga decibel och sjunger allsång. Jag hakade på efter ett tag ;D.


Eftermiddagen tillbringades med Julia och Pierre. Julia är Pierres flickvän för de ovetande. Får ju dock inte glömma att hennes två råttor var med på ett hörn också. Bruno och ... hmm ... lammet? I vilket fall så var de sånna där råttor som tillexempel min kära mor skulle hoppat högt upp i taket skrikande i falsett om hon sett (stora med lång svans). Jag tycker dom var söta dock! 


Julia var lika bra på att laga mat som hon är på att äta godis, så mätt och belåten åkte jag hem och nu ska jag sova. Mitt huvud känns väldigt tungt x).



Pyttekram :) 



"My heart is under arrest"

Det är söndag. Dessa äckliga söndagar. Dock ser jag ett ljus i mörkret när jag inte ska till skolan imorgon. Istället ska jag gå på stan med min fantastiska bror och bränna pengar. Helt klart bättre än skola. 


Helgen bestod av en fredag där jag fick presenter och var hos pappa ett tag. Kommer hem till mamma vid 21-22 och är galet rastlös! Det kröp i benen på mig. Så jag försöker göra mig trött med sittups, chins och armhävningar. Men det fungerar inte alls så jag får sitta och se på film halva natten för att bli trött.

Lördagen sov jag ut riktigt ordentligt. Skönt och välbehövligt. På kvällskvisten kom Alice .. och det gillar jag! :) Mysviktor är besgrad ^^ 


Söndagen blev Pizza med helsjuka pojkar och en wannabe-tant. Hon sätter sig på vi o ni.. beställer in vin samt en pizza. När en som jobbar på pizzerian sedan frågar om det smakade bra svarar hon : Nej, det var för oljigt. 

En pizza utan flott ville den vindrickande tanten med andra ord ha... I rest my case.


Nu vankas det mat med mamma och Åke :D 


Eskimo puss ;)








Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du vill. Du vet jag vill bli din

Låt mig inleda dagens inlägg med konst i sitt finaste slag! Jag är tvingad att lägga upp dessa  .. är hotad och är faktiskt riktigt rädd. Alice med sin droghurt är inte att leka med .. 

"Varje intryck ger ett avtryck,
intrycket är det första en människa får,
avtrycket är något som består.
Ett dåligt intryck ger ett sämre avtryck.
Se till att tryck in ordentligt.
I ett högtryck är det lättare att ge ett bra intryck,
i ett lågtryck är folk nedtryckta och det är svårt att ge ett bra intryck.
Varje intryck ger en effekt,
vare sig det är en knapp,
en människa eller en pedal.
Så våga nu trycka, för att sprida lycka"

- Johan Tauberman

"Var är jag?
Jag vet inte om jag drömmer,
om jag existerar, om jag lever?
Varje andetag känns så äkta,
varje känsla, varje ord.
Jag vet inte om jag är någon annans fantasi.
Om jag när som helst kan sluta leva.
Det kanske är såhär livet är, en snabb fläkt av osäkerhet"

- Johan Tauberman


Dikterna som jag lämnade in i skolans dikt-tävling i höstas x). Hade ju lyrik på Svenskan så det passade ju perfekt. Är jag inte djup ;) haha.  ( Jag kom faktiskt på delad första plats med alla andra vinnare ;D ). Jag är ingen poet och skriv dem på 10 minuter .. klaga inte :) 


Imorgon fyller jag 19 vårar. Shit pommes fritt. Var tar mitt liv vägen? Bara för att öka på min panik lite mer så fick vi hämta studentmössor, champagneglass och lite annat smått och gott idag. Dock är det ju fel på studentmössorna ;) Så vi ska få en till ! Så jag har en mössa att festa sönder i och en mössa att se fin ut i. Tur i oturen !


Dagen var en bra dag. Jag fick en nonstop av Mikael och blev kliad på ryggen av Filip. Jag är som en hund jag :) Beröring och godis (även om det var choklad .. hmpf) gör mig glad ;D maha. 


Helgen eftersöks fortfarande något att göra på fredag kväll ;D hihi



Puss!











"Bara när du inte hör, vågar jag säga så"

Ser ni förändringen? Ser ni snyggingen uppe i  vänstra hörnet? Ser ni färgen?

Det finns bara ett ord ; Vackert. 

Filip kan han!


Dagen till ära så gick jag inte till skolan. Istället blev det massor med behövlig sömn och ärenden på stan. Dagen avslutas med Pizza tillsammans med Hummer utan H. Han är en konstig prick ... Vem i hela världen köper sig en läsk på pizzerian men hämtar vatten när maten serveras för att sedan dricka läsken hemma? Jag blir sur!! Det är som ett korsord man inte kan lösa. Inte för att jag brukar lösa korsord men ändå .. 


Jag ber till Oden och hans korpar att det händer något kul i helgen. Jag vet att det bara är tisdag men fy tusan vad jag vill att det händer något. Krogen är en nödlösning. Men är inte sugen på krogen !?!?. Den som har fest eller vad som helst kommer för alltid ha en plats i mitt bakhuvud. 

 
Livet känns rätt bra för tillfället :) 



Eskimåpuss ! 









"Kyss mig ömt och brutalt"

Igår när jag satt här och skrev blogg så hände något lustigt. Dock märkte jag det aldrig men fick reda på det när jag vaknade istället. Erik hade tydligen med sig en kompis hem igår, som skulle sova här. Han hade fått lite mycket av det goda. Så runt 2-3 någon gång hade han gått ur Eriks rum. Snubblat ut i hallen och spytt ner hela vår matta. Sen hade han tagit tag i min dörr för han trodde det var toaletten. Erik hann stoppa honom och visa honom rätt väg istället. Det hade ju varit lite lustigt om en full snorunge kommit in och spytt ner mig när jag satt och lyssnade på min favorit musik. Snorungen hade också fått sig en flygtur ut genom mitt fönster :). 


Idag, söndag, så tittade Jag, mor och lillebror på lägenhet.  En trea som mamma och erik ska bo i sen när jag flyttar hemifrån. Dock bor jag där över sommaren, minst.  Den var riktigt fin! Långt över mina förväntningar. Det blir ju inte sämre när jag får mycket större rum, dubbelsäng och monsterstor balkong att sitta på när solen går ner. Det var inte mycket snack om saken så imorgon ska moder Kerstin ringa och säga att vi tar den. Inflyttning 1 Juni. Inflyttningsfest 2, 3, 4, 5, 6, 7 och 8e Juni ... 


Tog ett beslut idag att hoppa av Svenska C också. Det känns som ett bra beslut. Istället för att få fler rester så kan jag jobba av dom andra jag har. Dennis fattade samma kloka beslut så tillsammans ska vi göra Annika ledsen imorgon. Det är för hemskt. 


På fredag blir jag 19 år. 19 år. 19 år. 19 år. Jag börjar bli gammal. Hemska tanke. Får börja umgås med Erik och hans kompisar så jag känner mig lite yngre. 


Filip ska ändra "designen" på min blogg också! Så snart har även jag en fin blogg. Tack Filip<3 :D 



Puss sötungar! 




Jag vill suga livet ur din halspulsåder

Det är lördag natt eller söndag morgon om man nu vill säga så. Knorr-Alice åkte nyss hem efter en mycket trevlig kväll!: ) Kommer somna med ett stort smile på läpparna :). 


Igår så blev det att inte göra ett skit, det är jag jävligt bra på också. Det blev varken krog eller fest så mamma och Åke fick stå för kvällens umgänge. Tillsammans med msn och musiken. Ärad vare vampyr i höjden. 

Söndagens planer är spikade, måste nämligen skriva ett svenska tal på 10-15 min. Tänkte prata om Religion? Kan det bli intressant om man sjunger lite Hari Krishna sånger och pratar om sjuka religioner? :) Ska försöka ta hjälp av muntliga framträdanden-guden Anton "Två Träd" Emanuelsson. 


Nu kom Erik hem, dirrekt springer han in i mitt rum och gömmer cider. Gud så skönt det är att vara 18 x). Ska nog börja ta betalt i dricka för att han ska få ha sina saker under min soffa. Grattis fylla är en bra fylla.


Orkar inte skriva mer nu faktiskt x). Jag är rätt tung i bollen :).


BRO!? När ska vi ta den där stunden på stan ?:) 



Over 'N out från pytte


puss 



I don't quite know, How to say, How I feel about you know

Det är bara 2 skoldagar kvar och jag är en lycklig pojke. Inte ens ett IG på matte Diskret provet får ner mig på jorden. Jag skrattade mig genom hela skoldagen. Var på ett sjukt bra humör. Såg även årets första vår/sommar tecken! Örjan har börjat sola. Han tar varje chans han får. Idag satte han sig på en stol framför fönsret där solen lyste rakt in. Snart kommer man bli utsläpad på varenda liten rast för att sitta i solen och se Örjan bli brun på en 10 minuters rast. Medans man själv inte bli brun hur jag än bär mig åt. 


Som sagt fick jag IG på mitt matte Diskret prov. 5.5 poäng, det är ju fan inte dåligt. 30 var max. Jag fick ju liksom nästan 20 % av alla poäng. Men så tänker inte Barbro tyvärr.  Jag får visa att jag också kan räkna matte på nästa prov istället. 


BUU!!!¤!"%"#¤!"# för att vi inte får våra studentmössor imorgon:( Jävla idioter hade gjort fel på allas utom Boodés. Så får vänta lite till innan mössan är på plats och champagneglasen skålas upp till taket. Jag vet inte hur jag ska överleva baksmällorna och samtidigt gå i skolan. Hoppas på mirakelmedicin. 


Jag hade denna kväll planerat att sova innan 23.00. Det sket sig :) Men lika glad är jag ändå. Örjan och jag pratar om helgen, som kommer bestå av en krogrund ( om ekonomin tillåter ) samt en massa skön film ;D. 



Puss, smisk och en nonstop :) 

I don't care where it takes us

Det blev ingen skola idag heller, får hoppas på morgondagen istället. Dock fick jag ett mail idag, ett trevligt litet mail ifrån Barbro. Där stod det att nu har jag ett betyg i projektarbete. Ett G dock men det får ju ses som en liten seger eftersom jag fick IG först. Så jag får ta studenten, dansa på balen, vara superglad helaste studentveckan och skrika mig hes med alla människor jag älskar ;D. Det känns fantastiskt. Även om det "bara" var G. Markus fick också G, vi är glada lata-naturare.


Efter att jag somnat om när klockan ringde och jag inte var alls kry så kom mamma in vid 11 snåret. Jag skulle tydligen möblera om rummet idag. Det blev mest mamma som möblerade och jag låg i sängen men ingen av oss klagade. Som tack för hjälpen dammsög jag faktiskt hela lägenheten sen. Eller halva i alla fall. Hallen och vardagsrummet x). Mamma var på toppenhumör och lovade mig en ny säng. En dubbelsäng ?! :D Nu kan jag ligga och mysa med ingen överhuvudtaget extra mycket. Får hoppas att Markus eller Anton bor i Söderköping efter jag skaffat den x). 


Ur min hörlurar strömmar Snow Patrol för tillfället. Chasing cars är så galet bra, speciellt såhär innan man ska sova. Man blir superskön i hela kroppen. Synd att mina högtalare är sämre än dåliga och dessutom sönder. Annars skulle jag ligga i sängen och somna varje kväll till underbar musik. Får för fram min önskan till mamma (A). Eftersom jag är en fattig människa och måste ha råd med viktigare saker. Typ krogen och pizza. 


Tittade precis klart på Heroes samtidigt som jag har sms-party. Mycket trevligt såhär på kvällskvisten, eller .. natt-trädet? 
I vilket fall är det trevligt. OH SHIT, nu måste jag sluta skriva .. galet bra låt..


Falling Slowly - Glen Hasard and Marketa Irglova

Lyssna på den dirrekt.. jag älskar den x). Jag stannar upp och kan inte ens skriva på msn samtidigt. Galen låt. 


Nu har min sms-kompis däckat ellet något x) så nu tänkt jag med sova i nytvättat..lööööööv.


Rebus: Pusselbit - elbit




"Ibland gör man absolut ingenting men det blir fel ändå"

Det är måndag, fast det känns som söndag. Studiedagen idag var superbra, då slipper jag komma efter så mycket i skolan. Chansar lite imorgon och sätter klockan för att se hur jag mår egentligen. I vilket fall ska jag gå dirrekt till barbro och få reda på hur det ligger till egentligen. Ska jag komma att bli en martyr och de skoltröttas räddare eller ska jag få fira med alla mina trevliga vänner under studenten. Jag har ju fått den optimala balpartnern nu också. Min absoluta favorit Kicka. Precis vad jag ville! : ). I vilket fall, jag väntar med spänning på morgondagen. 


Dagen har varit mycket givande. Jag vaknade runt 13.00 och åt frukost i form av makaroner. Min specialrätt, ingen kan koka sönder pasta som jag kan. Sen blev det film, musik och allmänst slöande. Fast jag vill kalla det "att bli frisk".  Så har min dag sett ut. Trevligt folk på msn och bra musik. Det fungerar alltid x).


Jag vill verkligen ha sommar nu!  Med en öppen brasa? kan man få sådant i ett paket? ;D.


Adjöken fröken




"Jag vill slita av mig mitt liv som en t-shirt, och köpa ett nytt med någon som dig"

Det är lördag natt. Många dagar sedan jag skrev sist. Jag får väll försöka ta allt i rätt ordning. Torsdagen var en jävlig dag i skolan. Först ett matte diskret prov. Markus slog världsrekord och lämnande in provet efter ca 2 minuter. Med andra ord var provet rätt jobbigt. Inte för en riktig naturare kanske, men för mig och markus x). Sedan var det lite slappa plojj och leka lektioner för att avslutas med en riktig jävla pärs. Jag, Anton, Filip och Markus skulle få betyg på vårt projekt. Alla som var och tittade på vår redovisning vet vad jag pratar om. I alla fall så blev det såhär ; Anton VG Johan IG Filip IG Markus IG. Så det var ju jävligt kul. Fruktansvärt arg så gick jag till datasalen och gjorde det älskade Barbro och fantastiska Jenny bad mig om. Så jag också kan få ett betyg och faktiskt få ta studenten. Medans jag satt där och gjorde det enda rätta så började jag frysa fruktansvärt mycket. Det enda rätta var att gå hem, så det var precis vad jag gjorde. Väl hemma började jag skaka av köld så jag knaprade panodil och satt invirad i flera täcken. På kvällen har jag cp hög feber och skakar fortfarande sönder x).


På fredan vaknar jag med 39.5 i feber och en upp och ner vänd mage. Skulle kunna tro att jag hade vinterkräksjukan. Inte ens vatten gick ner. Det har resulterat i ett helt söndersprängt ansikte. Har nog inte ett helt blodkärl i ansiktet faktiskt. Ser ut som om jag har mässlingen eller något. Jag slutar spy framåt tolvslaget och kan äntligen försöka sova :D. Nu lördag mår jag relativt bra, sålänge jag inte äter för mycket. Ni kan tacka mig för alla de fina detaljerna vid ett senare tillfälle ;).


För övrigt så har jag jobb i sommar. Jag och Oskar ska styra på brunnshotellet samt troligtvis jobba på båten Lindön. CATHING :D Pengar ner i fickan. Så nu är jag supertaggad på sommar. Fast bara om jag får G/VG på projektet, annars kommer det suga get. Fyfan så arg jag blir om det inte löser sig. Ska bränna ner skolan och förstöra lärarnas brevlådor. Då är hämnden total. 


Jag vill ha lov och fest. 



Vinkvink :)

"Det finns inget som heter rätt tid, rätt plats"

Halva veckan har snart gått. Idag (onsdag) är jag ledig då jag verkligen inte känner ett sug efter att få traska omkring på linköpings campus. Istället ska jag och Oskar gå till hotellet och prata jobb, har riktigt stora förhoppningar och pengar är ju aldrig fel. 


Jag måste ha gjort något riktigt jävla bra senaste tiden! Livet leker, jag mår kanonbra och jag klarade Fysik provet. Serriöst, 
om jag får jobb imorgon blir denna vecka ihågkommen som en av de bättre. Låt oss hoppas den fortsätter minst lika bra. Dagarna flyter på ganska händelselösa men känns ändå som om jag mår bättre nu än förr. 


Dagen till ära var jag i Norrköping med Dennis, Mike och Filip. Det är sjuuukt att man kan titta på så mycket kläder och inte köpa något. Jag höll på att dö när idioterna skulle titta på allt i alla butiker. När jag hade presentkort i 1 butik xd Självklart är det den sista butiken vi går till. Två stycken tröjor blev det i alla fall. 


Just nu blir jag road av Mike med sin webcam och stackars Alice som fryser. Hon är en riktig kämpe så står emot kyla och trötthet hon. Ska ge henne en tanke när jag vaknar vid 12 snåret.  




Markus Krunegård på hultsfred .. win win win win .. dags att köpa biljett.



Puss alla snälla ,d

"Vad hoppas du, vad önskar du, vad vill du?"

Söndag, söndag, söndag, söndag ... söndag. Man kan säga det hur många gånger som helst och det låter alltid lika tråkigt. Imorgon är det måndag och klockan 13.45 ska jag ha Fysik B prov. Om ni inte ser mig igen så förlorade jag kampen och ni återfinner mig i Äppeldalen med Jonathan och dom .. xd. Nejdå, men om jag faktiskt klarar det så är jag garanterad betyg i mardrömskursen Fysik B och det ska firas ordentligt.  Jag bjuder alla på en ferraribil i cafeterian! 


Jag försökte plugga lite idag men det är inte lätt när man inte ens fattar det man pluggar på. Jag hoppas det är 1 X 2 Frågor eller något. Då har jag ju i alla fall 33 % chans att svara rätt. Fast jag har ju operativsystem prov också. Det har jag inte ens brytt mig om att plugga på, tråkig jävla kurs. 


Tänkte göra klart det där dumma häftet från dumma människor idag men det blev inget. Jag tog upp det och kollade på frågorna en snabbis sen lade jag tillbaka det på golvet igen. Det är sant, det ligger på golvet. Jag rullar till och med över det med kontors-stolen ibland. Skit ska ju skit ha..


På tisdag _kanske_ jag ska dra ut mina 2 kvarvarande visdomständer. Eller vadå "dra" .. operera är det ju fan x). Då kommer jag inte kunna gapa på 1 vecka och prata som om jag var efterbliven. Hoppas verkligen att det är sjukhuset som gjort fel xD har fått 3 olika kallningar nu. Alla är ändringar på varandra typ :S Så jag fattar NADA.  Sen i April-Maj kommer tandställningen. Japp, det är sant (sanningen nummer 2 i samma blogginlägg). Jag ska få tandställning. Som 19 åring ska jag gå omkring med räls. Jag ska bli mannen som aldrig ler. Sen om cirka 1 år blir det operation. Käkförflyttning .. därför jag fått tandställningen så sent för den som undrar. 



Jag vill ha helg igen ! ;) Innan den här ens är slut ? 



Popusossos vovärorloldodenon ;););)




Där jag gick sönder bit för bit

Den här lördagen var en konstig lördag. Jag vaknade utvilad och glad men avslutar den arg, tråkig och trött. Jag ska förklara.

Under cirka 1-2 veckors tid har en läkare ifrån Karolinska Institutet ringt mig på både hemtelefon och mobil. Jag visste vad det handlade om så jag undvek det en längre tid till att tillslut säga JA. De ville skicka mig ett häfte med frågor om hur det är "ATT MISTA EN BROR ELLER SYSTER I CANCER". Igår så kom det där "lilla" häftet med frågor. Så idag bestämmde jag mig för att börja svara på frågorna. 

Det går rätt bra, vissa frågor väcker jobbiga känslor och minnen men det är bara att ta sig igenom. Sen kommer helt skeva frågor som bara gjorde mig så arg. Jag citerar:

"110. Var du någon gång under Ditt syskons Sista månad i livet avundsjuk på honom eller henne?"

( ) Inte aktuellt, jag var för ung
( ) Nej
( ) Ja

Eller denna;

"117. Hur gick det för Dig o skolan, efter Ditt syskons död?"

( ) Inte aktuellt, jag gick inte i skolan
( ) Bra
( ) Dåligt, Varför? ___________________________________________________________


Vad fan tror dom själva? Dumma jävla idioter. Skrev det till dem också. Blev arg på riktigt. Så jag kastade iväg häftet tillslut och blev lite deppig. Dock gjorde det jävla häftet att jag tänkte lite också. Många av frågorna var vem jag pratat med och bearbetat sorg, ångest osv med. Jag kom fram till .. ingen? 


Min älskade storebror är den som försökt prata med mig men jag har inte öppnat mig. Då är det inte lätt ... Har pratat några enstaka gånger med vänner, bröt ihop totalt hos Elias en gång. Utöver det, så har jag inte pratat med någon? Är lite rädd för att det ska komma tillbaka senare i mitt liv. 


I alla fall ska jag försöka avsluta det där dumma häftet imorgon. Nu vill jag bara sitta här och lyssna på min musik och prata med roliga människor. Har bestämmt mig för att inte gå ut något på helaste helgen. Segt men skönt!


Ett rimm piggar alltid upp ;d



Puss?







Jag ger dig inte min morgon, inte min dag, du får något så mycket bättre, du får hela jävla jag

För ovanlighetens skull så kom jag inte försent imorse! Istället fick jag återigen se ut som jag gör när jag vaknar x). Dagen var rätt rolig och skön för övrigt. Oskar försöker fortfarande läxa upp mig och anton när det gäller kärlek och tjejer. Snart blir jag tusan hjärntvättad. På datorkommunikationen saknade jag min kudde som vanligt och läraren berättar att hans son älskar pingu.  Varje dag får man veta något nytt!


För övrigt gled skoldagen bara förbi, förutom på Fysiken kanske. Då jag fick en dålig känsla i hela kroppen x) Men det får gå som det går. Får hoppas Kenta kanin inte gjort ett helt psyktokgalet prov. Då har jag bara ett hopp kvar, hoppet från ramunderberget (Filip som kom på det, hoho)


Jag blev antastad i skolan också, en märklig filur kom fram och petade på mig. Jag gjorde en blixtsnabb 360 och hann se vem det var. Nu är petkriget startat.  ;);)


Min eftermiddag och kväll bestod av msn och musik, det gör den faktiskt fortfarande men orkar verkligen inte gå ut. Istället får man höra om korvgrytor och köttgrytor. Både ledsna och glada sådana. Faktiskt riktigt rolig kväll ;d. Jag bli sms spammad av Anton som vill att jag ska gå ut i kylan och förfrysa för att kunna sitta och lyssna på superbra musik medans andra dricker alkohol. Ledsen Anton ... 


Mina framtidsplaner är spikade. Jag måste bli rik på 1 år, hjälpa stackars Louise in på krogen och även agera langare. Hoppas karman har överseende med mig. Annars kommer jag få lunginflamation eller något. 




Som svar till min bror med hans namnförslag så är det inte möjligt. För att få kalla bloggen enannandelavsöderköping så måste det finnas mongon här och det gör det ju inte? HOSTHOST




Puss på kinden, världen. 










"Vad söt du är, du är underbar"

Snart är det fredag, en jääävligt härlig veckodag det där.  En skön helg är nära och man kommer snart få sova ut. Dock kommer jag ju bara ha ångest hela helgen då jag kommer bli våldagen på måndag, av vårt fysik B prov. Jag kan verkligen ingenting. Jag och Mike får gå hand i hand med ett IG. 


Dagen till ära så försov jag mig. Fast jag tog sovmorgon (Jag är olydig, förlåt karman), men det kunde inte hjälpas .. jag vaknade ju inte ens av klockan som ringer (Då behöver man faktiskt sova). Så jag fick gå till skolan precis som jag vaknade, så kan ha sett rätt flumm ut idag, hoppas det gladde någon x). Får slänga in ett tack till Putte som höll mig vaken med sms hela vägen till skolan. Min loverboy<3.


När jag kom hem blev det film och pillande med min gamla webcam. Dagens bästa moment var helt klart att cama med örjan, haha. Sen helt plötsligt säger Alice att hon gillar att städa. Jag tittar mig omkring och oj så stökigt. Vipps vupps så har jag en egen cleaning lady ;). Blir besviken om hon inte håller vad hon säger !! ;D


En diskret liten vink till världen ;) 











When we are all alone

Gick nyss upp ur ett välbehövligt bad. Låg och tänkte på både det ena och det andra. Vad jag kom fram till är hemligstämplat för all framtid. Kanske bara en och en annan som kan få veta (;. 


Helgen som gick var luuuuugn och skön. Fredagen bestod av xbox med pappa och lillebror, god mat och att bara vara. Lördagen var jag nörd på och natten  till söndag var väääääääääääldigt intressant, utan tvekan. Där har ni min helg. När jag vaknade på söndan stod klockan på 14.00, jag var lite trött med andra ord och jag gick inte utanför dörren. En bra söndag med andra ord. 


Idag hade jag en sådan där kalaskul datorkommunikationsprov. Fiiifan så nära det är att jag somnar varje gång. Sedan en trevlig svenska C lektion med roliga Annika. Tack Filip som gjorde så jag slapp jobba <3. Sedan ännu en lektion som man nästan somnar på, operativsystem, jag måste börja ta med mig kudde till skolan på måndagar. Dagens officiela skoldag avslutades med Fysik B där Oskar, also known as Don Juan, försökte predika in i mitt, Antons och Örjans huvud att vi _MÅSTE_ hitta någon att gå till balen med. Men vem fan ska jag gå med ? ^^  Känner du dig manad att gå på larvig bal med någon av oss ?! (DET INGÅR JU FAKTISKT ALKOHOL) och är 18 år eller äger ett falskleg? Kontakta oss ;) haha. Nej, men seriöst. Jag vet verkligen inte vem jag vill gå med. Vem som vill gå med mig? 


Sedan fortsatte skoldagen utanför schemat då våran duktiga projektgrupp skrev på rapporten. Fick förövrigt en rolig nyhet angående redovisningarna, vår redovisning blev full på cirka 1 timme! DET ÄR GALET. Tur att vi har Mike som förgyller vår film. Annars skulle många gå besvikna därifrån. 

Just ja! Erik hittade en kamera liggandes på backen också. Så geniet (jag) bläddrar igenom några bilder och tycker ju faktiskt att jag känner igen några på korten och oj så rätt jag kan ha. Kameran hamnade i rätt händer och alla blev glada. Glada personer är bra personer. 

Nu hoppas jag att karman slutar hoppa på mina bihålor när jag är en så duktig pojke som fixar tillbaka kameran. Börjar tröttna på att ha ont faktiskt. 


Nu längtar jag till helg! Och det är bara måndag :( 


Idag pussar jag ingen värld, jag gillar den inte ikväll. 




RSS 2.0