Inga problem alls, aldrig aldrig!

Länge sedan man skrev blogg nu, voi voi. 


Livet leker!  För det mesta i alla fall. Har klarat ännu ett supermegagrisjobbigt Fysik B prov. Kennet sa faktiskt att det var det bästa provet jag gjort (stolt). Så nu borde jag ha ett säkert G i mardröms kursen. Annars känns det som om jag bara vill få allt gjort, känna mig med färdig och sedan fira fira fira fira och fira en del. 


Jag är så glad med livet nu !! :) Jag har världens bästa vänner och så har jag världens bästa Alice. Min snutt ligger faktiskt i sängen nu och klagar på att Telia Digital-tv tar flera minuter att starta. Söt är hon :).  (<3) 


Äter tårta gör jag också, det är en bra lördag det här. Åke som alltid tar med sig något gott. Dock slår inget pappas grillade mat, dock ska han ju till göteborg och sedan vidare till Danmark. 5 dagars betald semester som han tydligen ska lära sig massa saker på. Pyttsan, han kommer dricka öl på ströget och äta supermör dansk oxfilé. 


I veckan fotograferade jag och Filip en hel massa också. Dock har jag bara fått 1 bild hem till min dator. Så den får väll komma upp här också. Filip säger att den är "fet", jag tycker den är larvig, emo och fjortis. 


Håll till godo






Är sådär jätte-avis på Pierre som fick gå till trädgårn på premiärkvällen. Kanske julle var med också? 




Puss ! 


Bara lukten gör mig svag

Idag var solnedgången röd. Blod har spullits (så Anton). Jag tog bort mina sista två visdomständer. Så nu har jag stygn istället för emalj. Börjar tveka på hela tandställning och operations grejjen. Ska ta mig en riktig tankeställare. 


Helgen var kanoners. Var hos min bästa, mysigaste, snällaste, sötaste, bästaste Alice i fredags :). . På lördagen så åkte jag hem mot Söderköping ganska tidigt, det skulle inhandlas kostym och hyras smoking inför studenten. Det blev perfekt! Till och med jag tyckte jag såg bra ut och jag hatar verkligen kostym. Smokingen får också bra betyg ;D. 


På kvällen blev det grill, öl och poker hos putte. Hell ja, grillat kött är win! Dock blev det lite för mycket av det goda och jag har lärt mig en läxa ... man ska INTE försöka ta sig ner för ringvägen snabbt när man är lite full .. ännu mindre när man är mycket full.  Stukad hand men ändå på glatt humör festades det vidare.  


Nu äre nog !


Pöss hej 






:))))))

Min rubrik blev idag väldigt simpel! Dock beskriver den väldigt bra hur jag känner mig. Tummen upp och 5/5 toasters!

Skolveckan var inte så jobbig, bara ett litet sketet Matte E prov som förstörde mitt humör för en timme. Dock vet jag med mig att jag kommer få minst G i kursen tillslut ändå så inget att bry sig om.  Varför skriver jag om skolan? Det är ju lov för tusan !


Helgen som är här kommer bli superbra :) Får träffa min favorit samt festa innan jag drar ut mina 2 kvarvarande visdomständer. Eller , drar och drar, det är en mindre operation egentligen. Kommer vara svullen som en hamster och inte kunna prata,  det blir mycket filmer det här lovet altså... Enda "positiva" är att jag inte kan äta mat :) Så varm nyponsoppa/blåbärssoppa med glass är min basföda.


Nu funderar jag på att ta ett bad, solen har försvunnit från min balkong och musiken hörs ända till badrummet. Så får det bli ;D.


Puss! :) 







RSS 2.0