Ett idoget jobb

Klockan är 01.15 och jag ska snart gå och sova. Jag har varit duktig pojke och gjort hemprovet i datorkommunikation, jag har bara sista monsterfrågan kvar. Det tog ju faktiskt bara 4 timmar.


I mina lurar strömmar allt från Markus Krunegård, Lars Winnerbäck och Lasse Lindh till Crossfire, slipknot, coldplay, Kings of Leon och Mando Diao. Jag är onekligen en riktigt allätare, men det trivs jag med. Vissa dagar kräver viss musik, ett visst humör kräver viss musik. Nu sjunger våran älskade markus "om du är rädd, sluta med det". Och precis nu bestämmde jag mig för att våga nya saker. Ska bli mäkta intressant att se om jag kan ändra på mig.


Dagen har bestått av en presentation av skräckrock, massor med mattematik, en sväng till Norrköping och sedan datorkommunikation. Folk brukar ju säga att man lär sig något nytt varje dag. Det stämmer verkligen, idag har jag till exempel fått reda på att Mike har ett stort behov att prova Jackor. Även om han inte vill köpa någon. Sedan att min gamla läkare hängde sig förra veckan, på sin arbetsplats? Han hade tyskt ursprung så man fattade ju aldrig vad han sa men liksom, lite synd ändå, vem var han som person? levde han ensam? För mig var han bara en stackare som gav upp .. sjukt samhälle vi lever i. 

vad får folk att ta livet av sig så tvärt? Långvarig deppighet? En hemsk nyhet?  - Man kan ta sig igenom allt. Inte ge upp så lätt. 


Nu har det gått en kvart till och fortfarande har jag inte tagit mig till sängen, hur ska man kunna det när Lasse the one and only sjunger om gråkalla skuggor här omkring.. Man vill ha mer mer mer !


Jag ska inom en snart framtid åka till House of Pain igen, eller om det blir Lucky Seven den här gången och framföra min idé. Jag vill ju tatuera mig igen, stort den här gången. Över hela min högerarm faktiskt, möjligt att den går ner över ryggen en bit också.  Värt det. Undrar vad den kommer kosta, men pengar är ju inget problem ... ha. . ha .. ha .. 


The fray - How to save a life får sätta punkt på min kväll. 


Puss världen!


*<|:) 


En dag som gick i arbetets anda

Idag var helt klart en bra dag, inte en dag man kommer minnas, utan bara en helt okej dag. Efter skolan som bestod av religionkunskap(där Markus och jag letade jobb på arbetsförmedlingen istället), Matte E, Matte Diskret och sedan ett IV val som jag och oskar hoppade över för att söka ... trumvirvel .. SOMMARJOBB. Det gick faktiskt riktigt bra. The godfather på hotellet tyckte jag var lik min pappa, ganska intressant då ingen någonsin sagt det förrut. Har alltid fått höra att jag är lik min farfar, en gubbe jag träffat max 5 gånger (som jag minns, spädbarn räknas inte). Min jakt på jobb gick riktigt smidigt, har lite förhoppningar faktiskt. Ska be en stilla bön ikväll att jag får något annat än Coiltech .. blä. 


Mitt huvud och mina bihålor är fortfaranda arga på mig, eller så sparkade bara karman jävligt hårt igår. Kan inte snyta mig för då dör jag, min ögon ploppar nästan ut och mitt ansikte går sönder. Rätt intressant känsla faktiskt. Så det är ett tips för er som diggar smärta , skaffa er bihåleinflammation, sätt på er läderdräkterna och snyt er så mycket ni kan. 


Jag måste lära mig designa min blogg lite, för det här är ju riktigt kul och just nu ser den förjävlig ut. Som om designen tagit sig en tur till Hiroshima och Tjernobyl innan den landade här. Robin får hjälpa mig, han är ju blogg nörd så ;D.

JÄVLAR OCKSÅ, skit, apa, banan .. Jag skulle ju ha börjat på mitt hemprov i datorkommunikation. Bra Johan , du kan planera du.. Får skriva hela imorgon istället. WIEEE.



Du får hela jävla jag?


Puss världen!










Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Nu när jag skriver mitt andra inlägg så känns det som en milstolpe i mitt liv. Om 2 inlägg har jag slagit personligt rekord, vilken känsla det kommer bli.  


Tisdag, dagen till ära, så stannade jag hemma. Det är sant, jag är en skolkare. Men under dagens gång kände jag att det var rätt beslut när huvudvärken kom som en oljad blixt. Nu har värken eskalerat och även mina bihålor gör ont. Antingen är jag påväg att bli sjuk eller så sparkar karman mig i ansiktet .. och det är ju aldrig kul att bli sparkad i ansiktet ? 


Jag vill boka hultsfred, jag vill ha ett sommarjobb, jag vill ha gymkort och jag vill ha pengar  Jag har enorma I-lands problem, jag vet. Men det kan inte hjälpas , jag är så sugen på sommar! Och i sommar vill jag ha mer muskler. 


Förövrigt är det alltid kul att höra vad man gjorde i Fredags. Enligt Jennifer pussade jag visst på Anton, förlåt Anton. Det betydde inget och jag tänker inte åka till pride med dig. 


Nu sprängs mitt huvud snart så jag struntar i det här och drar och dricker vatten. Eftersom både Oskar och Anton hjärntvättat mig sedan våran kamratskap inleddes att nästan alltid beror huvudvärk på vätskebrist. 



Många många många grattis hälsningar till Robin som genomgått ett könsbyte:)


Puss världen!






Min hetro blogg föds

Efter många timmars tjat och hot ifrån Anton så har jag ännu en gång vågat mig på att blogga. Mitt senaste äventyr i bloggvärlden blev ju sisådär 3 inlägg långt. Denna gång hoppas både jag och min fanclub, bestående av Anton, att jag ska slå personligt rekord och bli ihågkommen som en stor bloggare .. pfft.

 

Fast vem vet! Blondinbellas tid är ju kommen http://www.expressen.se/noje/1.1476636/blondinbellas-blogg-stangs-av ! Så nu kanske det är min tur att bli rik och få dansa i tv! Men en sak är säker, om jag får dricka lite innan vinner jag hela tävlingen.

 

Min gode vän Anton är lite rolig, hans förslag på bloggnamn gav mig kalla kårar. Solskensbloggen, enhörningsbloggen och enhörning var några av de fyndiga namn han kunde frambringa. Jag tycker vi hoppar över hultsfred 09 Anton, vi tar dig till pridefestivalen istället. 

 

Måste ge en eloge till Jonna också, en mycket stark människa. Jag är fascinerad. 

Puss världen!


RSS 2.0